TANCAMENT INSTAL·LACIONS C.N.C.

 

 

AVÍS DE TANCAMENT PROVISIONAL

DE LA INSTAL·LACIÓ DE LA PISCINA MUNICIPAL

 

Apreciats abonats, socis, cursetistes i esportistes,

 

Us informem que l’Ajuntament de Calella, seguint instruccions de les Autoritats sanitàries del nostre país, ha decidit aturar totes les activitats esportives a les instal·lacions municipals de Calella durant 15 dies  per prevenció per l’afectació del COVID-19.

 

En aquest sentit us informem que LA PISCINA MUNICIPAL “Dorly Strobl” SUSPÈN TOTES LES ACTIVITATS, CURSETS, ENTRENAMENTS, ETC I ROMANDRÀ TANCADA AL PÚBLIC A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES 13 DE MARÇ 2020 i en principi durant els propers 15 dies.

 

Preguem disculpeu les molèsties que aquesta decisió pugui provocar.  Gràcies per la vostra col·laboració.

Junts aturarem i vencerem el COVID-19!!

 

La Junta Directiva del CLUB NATACIÓ CALELLA